Наследницата на Аня Пенчева с гордост показа наедрял корем (СНИМКА)

Тв водещата Петя Дикова вече се подготвя за появата на първородния си син. Въпреки наедрелия си корем изглежда, че тя не изпитва затруднения да се движи свободно.

Наследничката на Аня Пенчева дори е доста активна и се появява на публични мероприятия.

Наскоро Петя стана част от обновената кампания на Движение за национална кауза (ДНК) и се включи в дискусията с журналисти и партньори при официалното обявяване на старта на проекта. Андрей Арнаудов я извика на трибуната при него и докато я търсеше с поглед сред останалите хора се пошегува, че може да е родила преждевременно.

Петя прие с усмивка закачките на колегата си, но не скри колко много ѝ тежи този голям корем.

„Когато започнах да водя предаването „Култ“ си мислех, че това е най-голямото щастие на света. Интересуваха ме рейтинги, успехи. Смятах, че съм в Рая. В един прекрасен момент се влюбих в Илиян, а сега на път е да се появи най-голямото щастие на този свят“, категорична бе щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков.

„Питаха ме дали не съм луда, че да раждам с оглед на това, че ще загубя работата си, стола си, трона си… След 20 години в телевизията, през които се срещнах с много световни звезди, обиколих света, след толкова вълнение и рейтинги, аз просто се включих… Но и аз имам своите въпросителни дали ще се справя, дали ме е страх, но с ръка на сърцето мога да кажа: детето, което очаквам, е най-доброто нещо, което ми се е случвало“, сподели бъдещата майка.

Тв водещата и гаджето ѝ Илиян Любомиров очакват първото си дете.

„На прага съм да стана майка и не мога да бъда по-щастлива. Както казва моят приятел: деца се гледат с любов, а не с материални придобивки“, сподели Петя по време на пресконференцията на Движението за национална кауза (ДНК).

Първите няколко месеца тя криеше деликатното си положение, заради суеверия. Поради тази причина тя отказа да сподели и кога е терминът ѝ.

Със сигурност обаче първородната ѝ рожба ще се появи още преди Великден.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени