site xnxx india motel footjob. wifelovers

Наркозависима взриви „Гласът на България“

Много малко хора биха се изправили в национален ефир и да признаят, че са имали сериозни проблеми с наркотиците и че животът им е висял на косъм. Точно това направи една млада майка, която се яви на кастинг за „Гласът на България“ и успя да обърне и четирите стола на журито.

Иван Лечев, Любо Киров, Галена и Дара се прехласнаха пред таланта на 29-годишната Виктория Зафирова, която разкри шокираща история за живота и как като по чудо е оцеляла след тежка зависимост.

„Музиката е моето бягство – тя е там и никой не може да ти я вземе“, с тези думи започна визитката на рок певицата, която реши да се присъедини в отбора на Галена.

„Имам дъщеря на три години и три месеца. Отглеждам я сама и бих се радвала, ако успея да я предпазя от грешките, които аз съм правила. В тийнейджърските си години срещнах лоши хора и в последствие стигнах едно тъмно място в моя живот – тежка зависимост. Всеки си мисли, че може да се контролира и на него не може да се случи. Но в следващия момент не знаеш как да спреш. Сякаш това нещо винаги е било там“, с треперещ глас разказа своята история Виктория.

„Положението беше трагично. Имах тъмни кръгове под очите, бях слаба като скелет, даже нямам много спомени, имам бели петна. Бях на косъм от смъртта. Станах една сутрин и просто се погледнах в огледалото и си казах: „Ти ще живееш ли или ще хабиш въздуха на земята“. Казах си „Край“ и оттам насетне не съм спирала да се боря и да се стремя да съм добър човек“, допълва тя.

„Човек не трябва да е поддава на слабости и зависимости. И само от теб зависи да се събереш и да бъдеш щастлив. В „Гласът на България съм“, за да покажа, че аз направих точно това. Готова съм за нещо голямо на тази сцена“, са амбициите на Виктория, а менторите в „Гласът на България“ са категорични, че ще стигне до финал и че я чака успешна кариера като певица.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal