site xnxx india motel footjob. wifelovers

Нанси Карабойчева забременяла по-малко от три месеца след раждането на сина си

Красавицата Нанси Карабойчева стана майка за първи път през юли миналата година, но само седем месеца след раждането на сина си Матей, тя сподели в социалните мрежи, че отново е бременна.

В скорошна публикация в Instagram носителката на титлата „Мис България“ за 2013 г. разказва, че е забременяла с второто си дете по-малко от 3 месеца след раждането на сина си.

„Нямаше и три месеца, след като родих Матей, и забременях отново с нашия бебчо #2.
Каквото и да си говорим – това е много кратък период, за да може тялото на една жена да се възстанови и да е готово напълно, за да расте отново живот в него..
За щастие – наблюдаващият ме лекар ме увери, че организмът ми е достатъчно силен и може да се справи с още една бременност, дори и в толкова кратки срокове.
Друг много голям плюс беше, че кърмех Мати и продължавах да пия предписаните ми още през бременността витамини – Фемибион, тъй като освен през периода на бременност, те са подходящи и допринасят и през този на кърмене.
За моя радост, благодарение на тях, фолатният ми прием е бил достатъчно адекватен още преди да зачена отново, тъй като Фемибион съдържа необходимата дневна доза за една бременна фолиева киселина, също така необходимите за периода витамини и микроелементи.
Това със сигурност ми внася повече спокойствие и увереност, защото каквото и да си говорим – при толкова скорошна бременност няма как притеснението напълно да отсъства.“, споделя тя с последователите си.

View this post on Instagram

A post shared by Nansi Karaboycheva-Dimitrova (@nansi_karaboycheva_dimitrova)

Второто дете на красавицата и нейния съпруг – волейболиста Добромир Димитров, също ще е момче.

Това съобщи преди дни Карабойчева, която бе организирала парти за разкриване на пола на бебето в родното си село Юнаците.

View this post on Instagram

A post shared by Nansi Karaboycheva-Dimitrova (@nansi_karaboycheva_dimitrova)

Красивата и нежна Нанси се очертава като силна мъжка майка.

„Обичам ви безкрайно, мои трима прекрасни мъже! Очаквам с нетърпение да се гушкаме четиримата“, споделя тя.

View this post on Instagram

A post shared by Nansi Karaboycheva-Dimitrova (@nansi_karaboycheva_dimitrova)

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal