site xnxx india motel footjob. wifelovers

Най-добрите начини за горене на калории без усилия и тренировки

Когато се стараете да поддържате форма или се опитвате да свалите килограми, несъмнено най-добрият начин е свързан с физическите упражнения, движение и тренировки. Въпреки това има много други неща, които можете да направите, за да изгорите калории без много усилия. Повечето от тях са прости и достъпни.

Poosh и Healthline са съставили списък с необичайни начини, по които можете да изгаряте калории, без да се потите във фитнеса.

Вземайте студен душ

Един от начините да стимулирате лимфната си система е да се изплакнете със студена вода след душ, баня или сауна. Според проучване, публикувано през 2014 г. в престижното списание PLOS One, излагането на студ може да ви помогне да намалите кафявите мазнини и да ускорите метаболизма си, освен че засилва ендорфините, намалява възпалението, дава енергия и успокоява възпалените или уморени мускули. Достатъчно е да прекарате 60 до 90 секунди под студена вода.

Дъвчете дъвка

Дъвката дава усещане за ситост. Също така може да стимулира метаболизма ви, според „Healthline“.

Разговаряйте изправени

Можете да стоите изправени, докато правите някои обикновени неща, като например да говорите по телефона. Ако искате да ускорите изгарянето на калории, опитайте се да балансирате на единия крак по време на разговора и да преминете към другия по време на следващия.

Наспивайте се

Добрият сън подобрява настроението, отпуска и помага за детоксикация и отпускане на мускулите след интензивна тренировка.

Дълбокият сън изгаря калории и поддържа метаболизма ни здрав.

Смейте се

Често се казва, че смехът е най-доброто лекарство и знаете – той също така изгаря калории! Изследване, публикувано в „International Journal of Obesity“, установява, че „истинският смях“, подобно на смеха по време на развлекателен филм, може да увеличи метаболизма с 10 до 20 %.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal