Най-големите лъжи на жените в секса

Мъжете и жените масово лъжат своите партньори, установило британско проучване. Най-разпространените мъжки лъжи са свързани с пиенето, докато жените най-често лъжат, за да прикриват истинските си емоции.

Що се отнася до секса, хората лъжат по две основни причини – за да защитят чувствата на партньора си или за да направят сексуалния си живот по-интересен.

Жените не са изключение и честичко послъгват в леглото. Някои лъжи са благородни, други не чак толкова. Ето кои са най-често изричаните:

Ти си най-добрият, с когото съм била

Жените са склонни да ласкаят сексуалните умения на партньора си. Най-вероятно причината се крие в това, че представителките на нежния пол не искат да наранят чувствата на партньора си или пък с цел да повишат сексуалното самочувствие на своя любим.

Когато мисля за секс, мисля само за теб

Всъщност почти всички хора имат сексуални фантазии, които не са свързани с настоящия партньор. Жените не са изключение.

Сексът е точно толкова вълнуващ, колкото в началото

Да, с годините сексът може да стане по-интимен, нежен, дори по-добър. Но да остане точно толкова вълнуващ и страстен? Едва ли!

Получих оргазъм едновременно с теб

„Никога не съм симулирала оргазъм“ и „Получих оргазъм едновременно с теб“ – тези два израза са сред най-големите женски секс лъжи, пише struma.bg. А учените отиват още по-далеч, като твърдят, че само в 25% от случаите оргазмът на жените е истински.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени