Мъж остави включена камера в дома си и спипа жена си с… (ВИДЕО)

Съпруг хвана жена си, с която са женени от 20 години, да му изневерява с негов приятел. За прелюбодейството той разбрал напълно случайно, след като случайно оставил камерата си включена у дома, предава Daily Mail.

Записващото устройство запечатало интимната среща на жена му с мъж, който е кмет на град. Интересният случай е от Китай. Изненаданият неприятно китаец е разказа пред репортери, че е останал съсипан, след като е видял неочакваните кадри. Той е обяснил, че е оставил камерата вкъщи, защото си помислил, че е повредена. Не е очаквал, че тя ще запише видео.

Клипът е бил предоставен тази седмица от съпруга, известен като г-н Янг, на местната медия Shang You News. Г-н Янг твърди, че видеото е заснето през август 2016 г. Той добавя, че той и съпругата му, известна с псевдонима Суи Хуа, са разведени от 2018 г. заради извънбрачната ѝ афера. Редактираният клип, дълъг около минута и заснет на вратата, показва как мъж идва в дома на семейството. Не им отнема дълго преди да започнат да се прегръщат и целуват. В един момент мъжът разкопчава роклята на жената, а след това бързо продължава да я прегръща и целува, опипвайки тялото ѝ.

Измаменият съпруг е казал пред репортери, че той е бил добър приятел с любовника – г-н Лиу, който всъщност се явява кмет на град Венчун. Градоначалникът често посещавал техния дом по работа, защото изневерилата жена работела към кметството. Янг твърди, че е съобщавал няколко пъти за предполагаемата връзка на двойката на местните власти, но не е получил никакъв отговор. Той е изпратил кадрите на изданието с надеждата да привлече повече внимание към въпроса.

Едва преди дни Суи Хуа твърдо отрече твърденията на бившия си съпруг, твърдейки, че тя и г-н Лиу са „само колеги“. Жената твърди, че тя и г-н Лиу не са имали среща, а „инцидент“. Тя обяснява, че г-н Лиу е бил пиян по време на заснемането на видеото и затова те са се държали толкова интимно, като това е било само „еднократно“ събитие. Жената каза, че твърденията на бившия ѝ съпруг са клеветнически, добавяйки, че видеото е заснето от таен монитор, а не от камера. Уличеният кмет се е оттеглил от длъжността си, без да коментира случая.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени