Мъжът на Гери Малкоданска ѝ подари луксозен дом, а тя…

Гергана Малкоданска изпраща годината доволна и в чисто ново жилище. Нейният любим Алекс Ковачев направи мечтания дом, в който от няколко дни семейството се е нанесло и вече свиква с изискания интериор.

Интериорът е дело на самият домакин и всичко е пазено в пълна тайна от синоптичката, която била допусната до терена, когато всичко вече било напълно готово. Най-успешният роден интериорен дизайнер накупил всякакви електроуреди за своята половинката, но тя не приела така радостно този негов ентусиазъм да я превърне в домакиня.

Оказа се, че Малкоданска не е добра домакиня и сама призна, че не знае предназначението на голяма част от уредите в новия си дом. А от техни близки приятели научихме, че всъщност Алекс с голям кулинар и с голямо удоволствие приготвя вкусна и качества храна за семейството, когато му остане време. А Гери гледа не му се бърка в кухнята, затова няма особени претенции към обзавеждането на точно тази част от новия им дом.

Апартаментът влюбените показаха в предаването „На кафе“ и пренесоха зрителите в истинска приказва. Алекс се е погрижил за всеки един детайл по интериора, който е стилен и много практичен. Гери и Алекс обичат да са сред хора и често се събират с приятели. Сега нямат търпение да покажат новия си дом на всички приятели, а Гери вече покани колегите си от панела от „На кафе“, който със сигурност ще се побере на огромната маса в трапезарията.

„Щом съм на работа, значи съм добре. Значи, че съм здрава. Че семейството ми и близките ми са здрави. Keep it simple. И търпение. Мммм, много търпение. Влизай смело, 2021“, написа Гери часове преди Новата година.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени