Муки вдига сватба

„Казах „Да“ на Гошо, познаваме се от детинство! Мисля, че най-сетне Стоянка ще се успокои от оня свят – няма да остарея сама, човекът е добър и си заслужава да се свържа с него. Ще се оженим, като свърши карантината.“

По този начин дъщерята на Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева, потвърди, че този път наистина ще бъде за втори път булка с човек, когото познава от години, пише novini.bg.

„Знаете ли, сега разбрах в този тежък момент за всички на кого мога да разчитам. Гошо ми помага, идва, чуваме се по телефона, пазарува ми, защото аз все пак съм в рисковата група и много се пазя. Трудно ми е не само защото нямам превоз, самотата също може да е потискаща. Освен това никой друг освен него не ми помага, само той“, разкри още Муки.

През годините двамата с Гошо много си помагали, но дъщерята на Стоянка съвсем отскоро започнала да гледа на него с „други очи“.

Бъдещият съпруг на Муки Георги Петров е син на известните актьори Борис и Райна Петрови. Когато преди шест години починала майката на Гошо, Муки първа му се притекла на помощ, за да го утеши. Когато Стоянка си отиде, той също постоянно я питал от какво има нужда и дали иска да дойде да го види.

Приживе самата Стоянка Мутафова сподели, че ако трябва да избира мъж за дъщеря си, това ще бъде именно Гошо, който е на същата възраст като Муки и двамата много се разбират от детинство.

„Мама е била права. Ето сега може да си отдъхне. Тези дни, като си стоях у нас, си мислех колко е важно да имаш човек до себе си, да си помагате, да се радвате на живота заедно. Вярно е, че имам котки, кучета, но е хубаво и човек да имаш, да си говориш с някого“, обобщава Муки.

Според нея двамата като единствени деца на прочути родители имат и много общи теми освен факта, че са израснали в големи артистични компании.

„Защо аз да остарявам сама, защо да не заживеем заедно и да не потърсим общото си бъдеще. Всеки има право на това и ние с Гошо също“, смята Муки.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени