Моника Валериева сипе люти закани заради Люси Иларионов

Плеймейтката Моника Валериева е бясна заради решението на съда да оправдае Люси Иларионов по заведеното от нея дело за клевета и обида в национален ефир. Брюнетката започна да се жалва в профилите си в социалната мрежа, като се закани да отнесе казуса дори до Страсбург.

Според Валериева е меко казано парадоксално, че Иларионов не се явява на повечето заседания, а когато го прави, е придружен не само то гаджето си, но и от фотограф.

„Адвокатката ми Екатерина Димитрова, която е ходила на над 20 заседания, днес е плакала в съда! Людмил е пристигнал с фотограф и журналист (може би има гадателски способности, че ще бъде оправдан)!“, завършва плеймейтката, като намеква, че явно изходът от делото е бил предрешен.

Валериева обеща, че вече всички млади и неудовлетворени хора, които са се отказвали от правата си заради българското правосъдие, вече ще имат глас и на нейната стена. „Аз чакам присъда, за да я кача публично и да се види как и защо Людмил Иларионов е оправдан от Веселка Йорданова! Съдия!!!“

Ето какво точно пише тя в публикацията, която качи на страницата си във Facebook:

БЛИЦ припомня, че квалификацията на Иларионов бе поднесена на зрителите в ефира на „ВИП Брадър“. Там той съжителства известно време с плеймейтката, с която не само, че не се долюбваше особено, ами и често стигаха до жестоки словесни сблъсъци по време на шоуто.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени