Моника Валериева се извини на приятелката си Светлана (СНИМКА)

Пропуск от страна на Моника Валериева да спомене името на приятелката си Светлана Гущерова в интервю, говорейки за успешните плеймейтки, я накара бързо да се извини на засегнатата дама. Моделът обърна палачинката и в стори в Инстаграм обстойно обясни защо е пропуснала добрата си приятелка, пише woman.bg.

„Пожелавам ти винаги да си над нещата и да не обръщаш внимание на измислени новини и търсени сензации! За мен „Плейбой“ и „Плеймет“ нямат допир до теб и твоят живот! Ако за някой това, че не те споменавам в интервюто си като „популярна плеймейтка“ е скандал, за мен че не си в това число, е комплимент. Ти винаги ще си една от най-добрите ми приятелки! Прекрасен човек, съпруга, майка и вече бизнесдама“, написа за Гущерова Моника.

Брюнетката обаче не се усети, че с тези думи пак засяга егото на близката си. Едва ли е комплимент това да ти кажат, че нямаш нищо общо с конкурси за красота, имайки предвид, че този стремеж за първото място винаги е вълнувал Светлана Василева. Към днешна дата като г-жа Гущерова, тя може да не се вълнува от титли, но в миналото си, явявайки се на не един и два конкурси е търсела именно това – одобрение и слава като сексапилна жена и изкусителка.

Бързата публикация на Валериева очевидно се опитва да замаже положението след пропуска. Припомняме, че в интервю за Нова телевизия Моника изброи най-популярните момичета на „Мис Плеймейт“, из между които нареди и себе си, а добрата ѝ приятелка изобщо не беше спомената. „Не е скромно, но това са само три жени, които станаха известни в България чрез този конкурс. Николета, Златка и аз“, категорична бе Валериева, която обаче пропусна да разясни коя от Златките е в Топа – Черната или Русата. Вероятно не е искала да уточнява, че това е Райкова, с която са в обтегнати отношения още от годините, когато се редуваха в леглото на популярните у нас мъже, сред които попада и футболния плейбой Валери Божинов.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени