Момиче умря 3 пъти и сподели какво е усещането (ВИДЕО)

Рейчъл Бойл, която страда от рядко заболяване – супервентрикуларна тахикардия, починала няколко пъти и после се върнала към живота. Рейчъл описала своя опит с клиничната смърт в социалната мрежа Tik Tоk.

„О, Боже. Всъщност умрях три пъти. Имам рядко сърдечно заболяване, наречено SVT, което е много трудно за лечение. След като имах припадък, пулсът ми скочи до около 230 удара в минута. Тялото ми не можеше да се справи и просто спря“, казва Рейчъл във видеото.

„Кълна се, че това се случи. Чувствах се като извън тялото си. Видях само силна бяла светлина и тялото си. Времето минаваше много, много бавно. Сякаш се движех бавно към светлината. Тогава изведнъж можах да се видя, сякаш гледам надолу към тялото си и си мисля колко лудо е всичко това. Спомням си всичко толкова ясно, същото се случи и следващия път, когато умрях по време на сърдечна операция. Това е наистина странно, но приятно усещане. Това ме кара да се чувствам малко по-добре относно чувството, че някой ден ще умра“, заключи тя.

Въпреки че много потребители не вярват на нейната история, Рейчъл отбелязва, че е чувала тези коментари много пъти от различни скептици:

„Това нещо ми се случи три пъти. Веднъж, докато бях на операционната маса, почувствах как душата изскача от тялото ми. Виждах се от птичи поглед, бях точно над тялото си. Видях го на масата и около мен нямаше нищо, нито апаратура, нито хирург, само тялото ми – обясни тя в коментарите и добави, че винаги се е чувствала „спокойна, в мир и вълшебна“.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени