site xnxx india motel footjob. wifelovers

Михаела Филева и приятелят ѝ обиколиха приказни места

Михаела Филева неведнъж е доказала, че е авантюрист по душа, а обиколките на земното кълбо са една от най-големите ѝ страсти, наред с музиката.

При всеки сгоден случай тя стяга багажа си и се отправя към някоя нова точка на географската карта, възползвайки се максимално от възможностите и преживяванията, които предлага тя. От почти две години вече изпълнителката на „Опасно близки“ има верен спътник в своите приключения – половинката ѝ Стефан, с когото отново са поели към неизследвани от тях територии.

От началото на седмицата двамата се намират в Германия, където са на гости на свои приятели, с които са се запознали по време на миналогодишната си екскурзия до Африка. В първите дни на 2020 г. те отидоха до нос Кейп Пойнт, а по-късно се озоваха в Кейптаун, където видяха мемориала „Възприемане на свободата“, издигнат в чест на покойния президент Нелсън Мандела година след смъртта му – през 2014 г., на един от плажовете в града. Очевидно по това време са срещнали новите си познати, които към днешна дата ги развеждат из част от забележителностите на страната с най-голямо население в Европейския съюз, пише сайтът Life.dir.bg.

View this post on Instagram

A post shared by MIHAELA (@mihaelafileva)

Бившата съдийка от „Гласът на България“ спорели с последователите си в Instagram, че е силно впечатлена от една от шестнадесетте федерални провинции на държавата, а именно Саксония-Анхалт, чиято атмосфера е наистина неповторима. Подкрепяйки думите си с доказателства, Филева качи в социалната мрежа албум с шест кадъра, разкриващи интересните сгради с характерна архитектура из населените места в района.

„От три дни сме в Германия, на гости на едни страхотни сладури, с които се запознахме в Африка. Развеждат ни из чудесни стари немски градчета в планината Харц. Приказно е! Много любопитен район, част от Саксония-Анхалт, където се намира и първата столица на Германия. Местност, от която Братя Грим черпят вдъхновение за приказките си, родно място на Ото фон Бисмарк, Мартин Лутер и Ницше. Споделям ви малко красиви гледки“, гласи посланието към публикацията ѝ, която към момента е харесана от над 8 хил. души.

„Добре дошла“, веднага я приветства на немски език в коментарите Люси Дяковска, която прекара дълги години в Германия, а освен това бе част от популярната женска група „No Angels“, представила навремето страната на Евровизия.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal