Мис Плеймейт си маха силикона

Тазгодишната носителка на титлата Мис Плеймейт Ева Славова съжалява, че се е сдобила със силиконови импланти, пише novini.bg.

Увлечена по модата тогава, преди 10 години красавицата си слага силикон в устните. Днес Ева съжалява за избора си и тази година ще поправи грешката. За целта тя трябва да се подложи на нова оперативна намеса, която е доста по-сложна от предишната.

Махането на силикон е трудна операция и много болезнена. Рядко мацките се навиват да легна под ножа с тази цел. Сексапилната танцьорка отчита като грешка това, което е направила. Освен в устните тя има силикон в гърдите, но тях ги харесва.

Хубавицата признава, че е участвала на конкурса Мис Плеймейт, за да се възползва от шансовете, които състезанието може да ѝ предостави. Популярността, която натрупа, печелейки лентата, ще е от полза за следващи проекти, свързани с хореографската ѝ дейност.

Ева се занимава с танци от години и иска да трупа все повече опит в сферата и да успява да развива таланта и кариерата си, пише България Днес.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени