Мистериозен албум със СНИМКИ от антиквариат шашна света

Антикварните магазини са място, където човек може да попадне на какви ли не находки. Доказателство за това е случилото се в малко белгийско градче.

В един от антикварните магазини в града открили стар албум със снимки. Изненадата обаче била огромна. Оказа се, че на всички снимки има една и съща жена, а до нея позират едни от най-големите холивудски знаменитости.

Човекът, открил невероятната реликва, качил снимките в интернет с цел да разбере коя е жената, каква е историята ѝ и защо има снимки, на които се прегръща с Джони Деп, Анджелина Джоли, Брус Уилис и други знаменитости от А-списъка на Холивуд.

Мистериозната жена разпали всевъзможни теории в социалните мрежи, а развръзката се оказа повече от изненадваща. Наблюдателни интернет потребители забелязали малка бележка под една от снимките. На нея пишело името на въпросната жена.

Оказва се, че мистериозната дама всъщност е Мария Снуис-Лаглер, бивш член на Холивудската асоциация за чуждестранна преса (HFPA). Това е организация с нестопанска цел, състояща се от журналисти и фотографи, които докладват за индустрията на развлеченията. HFPA се състои от около 90 членове от около 55 държави и те са тези, които провеждат годишните церемонии за награди „Златен глобус“ в Лос Анджелис всеки януари.

Разглеждайки тези снимки, става ясно, че Мария Снуис-Лаглер е срещала почти всички, доминиращи на най-големите екрани и сцени по цял свят. Някои онлайн потребители пък допускат, че просто има таен холивудски клуб в Холивуд на всички знаменитости, които са си направили снимката с Мария Снуис-Лаглер.

Вижте удивителните снимки, които датират от зората на кариерите на някои от звездите на тях:

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени