Министър Терзийски се обясни в любов на жена си

Вътрешният министър Христо Терзийски се оказа романтик по душа и изненада съпругата си с красиво послание по случай празника на жените – 8 март. В личния си профил във фейсбук шефът на МВР публикува тяхна ретро снимка от зората на любовта им, пише вестник „Ретро“.

„Млади и влюбени – вече повече от 30 години! Дошли сме на този свят в един и същ ден, в едно и също родилно отделение в Кюстендил – само с няколко часа разлика. Е, кажете, че не ни е било писано да сме заедно! Честит 8 март, уважаеми дами! Бъдете щастливи и обичани! Хубав празник!“, написа Терзиев.

Малцина знаят, че той и половинката му в живота Димитрина са астрални близнаци и празнуват рожден ден на една дата. Семейство Терзийски вярвали, че са сродни души, защото съдбите им се пресичат още в родилното. Любовната им история обаче започва, когато са ученици в XI клас в математическата гимназия в Кюстендил, откъдето са родом.

Двамата са родители на син Мартин, с когото се гордеят.

Министър Терзийски е водач на листата на ГЕРБ в Кюстендил за предстоящите парламентарни избори на 4 април, а съпругата му е плътно зад него във всичките му начинания.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени