Мелания Тръмп на разпускащ режим във Флорида

Докато бившият президент Доналд Тръмп следеше втория си процес за импийчмънт, съпругата му Мелания Тръмп прекарваше по-голямата част от времето си след Белия дом в блажено разпускане в спа центъра на имението Mar-a-Lago във Флорида, далеч от битки и политически страсти, съобщи CNN, цитиран от DarikNews.

Според анонимен източник режимът на родената в Словения бивша първа дама няма нищо общо с политиката, Конгреса, съдебните процеси или заличените акаунти на съпруга ѝ в социалните медии.

„Отива в спа центъра, обядва, отива в спа центъра (отново) и вечеря с Доналд във вътрешния двор“, каза човек, запознат с графика на Мелания Тръмп в Maр а Лаго, нейния дом в Палм Бийч, Флорида. „И така всеки ден.“

Друг човек, запознат с нейното ежедневие, потвърждава афинитета на Мелания към спа центъра на частния клуб, като отбелязва, че не е необичайно тя да прекарва там по няколко часа на ден, наслаждавайки се на екстрите. Често по два пъти в рамките на 24 часа – за масажи, маникюр, процедури за лице.

Тя прекарва вечерите си на открития вътрешен двор на Mar-a-Lago, където предпочита риба за предястие, като често се присъединява към масата на родителите си – Виктор и Амалия Кнавс, които живеят в частен апартамент в имението през по-голямата част от годината. Въпреки че сега е бивша първа дама на Съединените щати, в ежедневието ѝ няма съществена промяна.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени