site xnxx india motel footjob. wifelovers

Меган Фокс: В началото ме мислеха за плиткоумна сексуална вампирка

Меган Фокс винаги е знаела, че ще има творчески ренесанс през 30-те си години – било е отбелязано в нейната натална карта. Като силно вярваща в астрологията, Фокс твърди, че времето за нейната работа, любовта и славата са били записани в звездите.

„Вярвам, че има цел и причина за това“, казва тя пред Washington Post.

„Всички в живота ми биха казали, че вярвам в духовното до такава степен, че „това може да дразни определени хора“, споделя актрисата откровено.

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

35-годишната Фокс обикновено започва деня си с карти Таро и четене на хороскопа си. Преди пандемията тя стартира и ежедневна дълбока визуализация, и шаманска медитация. През юни дори планирала ритуали, за да използва силата на задаващото се слънчево затъмнение.

Фокс, която дълго време преживяваше токсична връзка с Холивуд, е готова да прегърне актьорството и да бъде отново в полезрението на обществото – дължи се на нейната интуиция. Тази година актрисата има подреден график за филми.

„Винаги избирам неща само въз основа на чувствата“, казва тя по телефона от дома си в Лос Анджелис. „Понякога това е така, защото чувствам, че мястото, където се снима филмът, ще бъде значимо за мен по някаква причина или нещо в него ще бъде важно за живота ми.“

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Завръщането на Фокс към жанра на ужасите е значително. От пускането на кървавия „Jennifer’s Body“ през 2009 г. Фокс се стреми да подписва за всеки филм в подобен дух. През годините тя се е сблъсквала с много подобни сценарии, но филмът за Карин Кусама и Диабло Коди, който е достигнал култов статут през десетината години след излизането си, остава ценен за Фокс.

Добавянето на кървавия ужас към биографията изглежда създаваше на обществото илюзията, че Фокс е играла себе си. „Може би ме мислеха за плиткоумна сексуална вампирка, ако това има някакъв смисъл, поне през първото десетилетие в кариерата ми“, каза Фокс. „И това започна да се променя напоследък, когато хората прегледаха някои от интервютата ми, слушаха ме да говоря и започнаха да ме виждат по различен начин.“

Тя се бори със самочувствието си като актриса. „Никога не бях призната като талантлива“, казва Меган Фокс.

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Актрисата признава, че раждането на първото ѝ дете през 2012 г. я е накарало да се оттегли от индустрията и да намери „цел“. „Това ме спаси, честно“, казва Фокс и добавя: „имах нужда от бягство“.

И след 20 години на екрана Фокс е по-преднамерена от всякога, що се отнася до това, което иска за живота си. Тя иска да поеме роли, които са „предизвикателни“ и „забавни“, но нестандартни.

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Актрисата се вглежда навътре в себе си, за да постигне целите си в бранша.

„Искам да израсна като актьор“, казва тя. „Чувствам, че прекарах много години, не правейки това, защото се отказах от Холивуд. Сега съм готова да израсна.“

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal