Меган отново забъркана в центъра на кралски семеен скандал

Херцогинята на Съсекс отново бе поставена в основата на огромна драма в кралското семейство, което по чудо не е разбило сплотеността на роялите на пух и прах. 

Още откакто стана част от най-известното семейство на Острова Меган Маркъл не зачита традициите и диктува свои правила. Медийни издания във Великобритания спекулират каква е причината за скандалното ѝ поведение е ясна. 

Съвсем наскоро стана ясно, че принц Чарлз е предвиждал огромни проблеми със съпругата на сина си принц Хари. Той призна, че тя е силна жена, но кралицата трябва да е само една. Този факт не се хареса на Маркъл. Тя не е искала да се примирява с факта, че застава след Елизабет Втора, Камила и Кейт Мидълтън. 

Фенове на херцогинята на Съсекс са убедени, че Меган е жертва на унижение, дискриминация, тормоз и обиди. 

Всъщност допреди обявяването на скандалното решение за напускане на семейството, Меган беше в наистина завидна позиция – тя бе обичана и уважавана както от Елизабет Втора, така и от принц Чарлз. Съпругата на принц Хари обаче е свикнала да получава това, което иска, когато поиска.

Тя обаче е била поставена в сложна за нея ситуация, понеже присъединяването към кралското семейство диктува тя да намали претенциите си и да води далеч по-смирен начин на живот от този на холивудска актриса.

Още след сватбата на Хари и Меган, те успяха да вдигнат много рейтинга на кралското семейство, точно както направиха принц Андрю и Фърги преди много време. Сега обаче Меган просто не желае да е трета цигулка след Камила и Кейт и именно заради това е решила да е в светлината на прожекторите по друг начин. Меган винаги е предпочитала да е център на вниманието.

Феновете на херцогинята и нейните защитници обвиниха Кейт Мидълтън, принц Чарлз и принц Уилям, че не защитават Меган от медиите на Острова, които непрестанно я атакуваха за какво ли не. Те не обръщат обаче внимание на факта, че кралското семейство винаги всъщност е подкрепяло Маркъл, въпреки че тя доста често нарушаваше кралския протокол.

Първоначално всички смятаха херцогинята на Съсекс за глътка свеж въздух и имаха огромни надежди за великолепната четворка: Уилям и Кейт и Хари и Меган, но уви. Краят на всичко това настъпи още в началото на тази година.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени