Меган и Хари се връщат на Острова

Неотдавна 38-годишната Меган Маркъл и 35-годишният принц Хари се отказаха от благородническите си титли и статута на членове на основното кралско семейство, в полза на обикновен живот сред простолюдието. Те напуснаха Острова и заминаха да живеят в Канада.

Или поне на този етап, тъй като преди време се появи информация, че ще напуснат и тази страна, за да се установят в САЩ.

Сега обаче, медиите във Великобритания гръмнаха с неочаквана новина, свързана с херцозите на Съсекс, които официално ще бъдат освободени от техните кралски задължения след 31 март 2020 г.

Според информацията, Меган и Хари са обявили официално, че ще се върнат на Острова.

Завръщането им щяло да се случи през лятото, защото двойката е приела поканата на кралица Елизабет II да прекарат няколко месеца заедно в замъка Балморал.

Медиите на Острова припомнят, че миналата година херцозите на Съсекс отказаха да прекарат ваканцията си с кралското семейство с мотива, че синът им Арчи е прекалено малък.

Но явно сега отрочето им може да пътува и да прекара време с прабаба си.

Самият принц Хари приел идеята с оживление, тъй като сметнал, че това ще е чудесна възможност за всички членовете на кралското семейство да се съберат отново.

Въпреки това през лятото Меган и Хари също така планират временно да заминат за Лос Анджелис – родният град на бившата актриса. Според близки до Съсекови те планират да купят жилище там с цел да прекарват зимата в топлия американски град.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени