Марта Вачкова се натрови с гъби? (СНИМКИ)

Марта Вачкова притесни феновете си, че се е натровила. Актрисата си пусна съобщение, в което благодари на една от най-известните токсиколожки у нас, която е специалистка най-вече при отравяне с гъби и има научни полярни публикации по темата, пише flagman.bg.

„Благодаря ти, доктор Надя Василева! С твоя помощ хуквам!“,  написа Вачкова. Посланието притесни феновете и приятелите ѝ, че наистина става въпрос за нещо много сериозно. Самата лекарка пък си пусна снимка с Марта от клиниката, където работи. Вачкова уточни обаче, че докторката ѝ е помогнала с лечението на колената, а не с хранително натравяне. 

 

 

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Благодаря ти, доктор @nadiavasilevatox . С твоя помощ хуквам !

Публикация, споделена от Мартина Вачкова (@martina_vachkova) на Юни 23, 2020 в 2:50 PDT

 

Справката обаче сочи, че често натравянето от гъби има и странични ефекти, един от които може да е проблем с колената. Феновете на Вачкова продължиха със спекулациите. Те предположиха, че косата на сестра Жекова от „Откраднат живот“ е  започнала да окапва и затова е отишла при докторката, която ѝ прави укрепваща космите процедури. Актрисата не потвърди и тези коментари.

Пред  „Телеграф“ Мартина Вачкова заяви, че не се натровила,  а гъбите са били много вкусни, но не пожела да уточни какви са били здравословните ѝ проблеми.

 

 

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Манатарки

Публикация, споделена от Мартина Вачкова (@martina_vachkova) на Юни 24, 2020 в 4:06 PDT

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени