site xnxx india motel footjob. wifelovers

Мария проговори за новата си любов

Мария сложи край на спекулациите за евентуална бременност. Поп фолк иконата призна пред „България днес“, че на този етап не иска да има повече деца.

След като публично обяви връзката си с Мирослав, Мария споделя, че се чувства много добре заедно с любимия си. Двойката има общо три деца. Мария е майка на Марая, която съвсем скоро ще стане на 13 г. Момичето е плод на любовта ѝ с първия ѝ съпруг Димитър Андонов. Новият мъж на певицата има две деца.

„Да не се заричам, защото никога нищо не е сигурно, но засега сме си добре така. Децата са отпаднали като планове и единственото, което ни свързва, е любовта“, разкрива певицата.

„Има много несъгласни и негативно настроени персони. Всеки от нас се е реализирал в неговата професия и това не е угодно на всеки. Пожелавам на всички, които им е неудобна цялата история, да са здрави“, допълва Мария.

Тя споделя, че Мирослав неведнъж ѝ е доказал, че е истински мъж, и вярва, че един ден ще носи неговата фамилия, макар да не разкрива каква е тя. Сватбата не е на дневен ред, точно както и общо дете, но пък Мария е готова да се врече във вечна вярност пред Бог.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal