Мария Игнатова и Диляна Попова се сприятелиха покрай…

Мария Игнатова и Диляна Попова се сприятелиха за отрицателно време и то в ефир. Двете дами до скоро не се познаваха лично, но покрай интервю за „Папараци“ срещата им стана факт. Заради връзките им с едни от най-популярните актьори у нас – Димитър Рачков и Асен Блатечки, тв водещата и моделката изразиха уважението си една към друга за смелостта да понесат всичко бъдейки половинки на толкова популярни мъже.

Темата поде Попова, която обяви в предаването, че винаги си е представяла Игнатова като приятелка, без дори да я познава лично. Това мигновено отключи у Игнатова потвърждение: „Съвсем сериозно и аз така съм си представяла. Искам и нещо да ти кажа… Минала си през всичко, възхищавала съм ти се искрено на това, че си успявала да запазиш мълчание и достойнството на някой друг за твоя сметка. Браво, Диляна, много малко жени могат да го направят това и не знам дали мъже могат да направят същото“, отсече Мария визирайки хейтът, който понесе събеседничката ѝ заради разбитото семейство на Блатечки.

Дотук признанията обаче не спряха. Диляна продължи с това, че усещала много допирни точки с водещата. „Наскоро ти гледах едно интервю и намерих допирни неща с теб. Не искам да навлизам в подробности в твоя или моя личен живот, но някак си има един невидим съпорт, който изпитвам. Наистина черпя някакво вдъхновение, дори сила“, изповяда се красавицата от Гулянци. „Много ти благодаря, имаш моя съпорт“, заключи бившата изгора на Рачков, цитирана от „Хотнюз“.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени