site xnxx india motel footjob. wifelovers

Малка победа за Бритни Спиърс

Певицата Бритни Спиърс получи право да си избере адвокат, който да ѝ помогне за премахване на попечителството, предадоха световните информационни агенции.

Това се определя като малка победа на поп звездата.

На поредното заседание през сълзи тя поиска от съда баща ѝ Джейми Спиърс да бъде незабавно отстранен от управлението на нейните бизнес дела. Бритни Спиърс участва чрез телефонна връзка.

Бащата на певицата бе определен от съда за неин попечител през 2008 г. заради сериозните психични проблеми, които Бритни Спиърс имаше. В момента той е единственият човек, който може да се разпорежда с финансите на певицата. Смята се, че те са около 60 милиона щатски долара.

„Позволявате на баща ми да руши живота ми“, заяви певицата пред съдията Бренда Пени. „Трябва да отстраня баща си и да го обвиня в злоупотреба с попечителството“. Бритни Спиърс говори 10 минути, като заяви също, че винаги „изключително много се е страхувала“ от родителя си.

Певицата сподели също, че ѝ е омръзнало от многобройните оценки на психичното ѝ здраве през изминалите 13 години и поиска да бъде сложен край на попечителството, пише DarikNews.

„Не съм перфектен човек… но тяхната цел е да ме накарат да се чувствам луда“, смята Спиърс. Подробности за здравословните ѝ проблеми досега не са оповестявани публично.

Съдията Пени одобри бившия федерален прокурор Матю Роузънгарт да представлява певицата, след като досегашният ѝ назначен от съда адвокат се оттегли.
Роузънгарт, който е защитавал интересите на холувудски звезди като Шон Пен и Стивън Спилбърг, обяви, че целта е да се сложи край на попечителството на Бритни Спиърс. Той призова баща ѝ незабавно да се оттегли от ролята си на попечител.

Певицата изрази задоволство от новия си защитник.

Адвокатът на Джейми Спиърс пък обяви, че много от оплакванията на дъщерята са несъстоятелни.

Пред съдебната зала в Лос Анджелис фенове на Бритни Спиърс крещяха „Свобода за Бритни“.

Следващото заседание по делото за попечителството е насрочено за 29 септември.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal