Майки скочиха на Николета: Спри се!

Никол Божинова, която стана на осем, за пореден път отпразнува невиждано пищен рожден ден въпреки разпространението на смъртоносна зараза в цял свят в момента. Майка ѝ Николета Лозанова показа огромна торта, висока колкото самата Никол и стая пълна с балони, цветя и играчки.

„Има в сегашно време, една малка-голяма принцеса…и нейната приказка на 8, изглежда така!“, написа Лозанова под снимката. Тя веднага отбеляза и всички фирми за сладкиши, балони и украса, помогнали за приказката.

Вижте тази публикация в Instagram.

Има в сегашно време, една малка-голяма принцеса…и нейната приказка на 8, изглежда така! Balloons by @partydelux.bg Cake by @mladman_cakes Florals by @decorationbymilenaatanasova #stayhome

Публикация, споделена от NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) на Апр 1, 2020 в 7:01 PDT

Снимката веднага бе одобрена от Алекс Петканова и Златка Димитрова, но много фенове на Лозанова възроптаха срещу разкошното парти.

„Парад.. много по- естествено и интересно щеше да бъде точно по време на пандемия и карантина, да дадат пример на всичките им последователи как празнуват с домашна торта и семеен уют..ама нали се рекламират фирми.. да е живо и здраво детето!“, възмущават се потребители в Инстаграм.

„Как не ви писна да парадирате с вашия разкош, още повече в такъв момент. Осъзнайте се хора, слезте на земята! Затова светът е в сегашната ситуация, защото се самозабравихме“, коментира друга майка.

Вижте тази публикация в Instagram.

„8“ – безкрайност! Безкрайна обич и благодарност, че именно тя – Никол е моето пораснало съкровище! #happybirthday #mylove #8 #stayhome

Публикация, споделена от NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) на Апр 1, 2020 в 6:19 PDT

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени