Майка подпали мрежата с наказание за дъщеря си (ВИДЕО)

Щом стане въпрос за възпитанието на деца всеки си мисля, че е голям експерт, знае много и дава много съвети, но малцина прилагат казаното на практика, когато ножът опре до кокала.

В мрежата наскоро се появи едно видео, което завладя потребителите. Причината се крие в това как една майка от Латинска Америка реши да „възпита“ непослушната си дъщеря тийнейджърка.

Наказанието, което ядосаната майка прилага, се нарича „chancazo“. Може да ви звучи непознато и странно, но повярвайте ни в Южна Америка майките не се свенят да го използват, когато децата им не се държат прилично. „Chanclazo“ се нарича бой с джапанка или чехъл.

Видеото, по което полудяха всички е доста странно, но това, което се случва на кадрите не се вижда всеки ден. Сгафилата тийнейджърка започва да бяга по улицата, а майка ѝ вместо да хукне след нея да я гони решава да спре, сваля една от джапанките си и уцелва право в десетката.

През това време членове на семейството снимат и окуражават майката „Хайде, хайде, направи го!”.

Гневната майка се прицелва и от разстояние от близо 30 метра нокаутира щерка си, който бяга по улицата.

Мнозина не вярват, че видеото е истинско, а нагласено, но въпреки това то избухва в мрежата и събира над пет милиона гледания.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени