Люси Дяковска съобщи страхотна новина за феновете на No Angels (СНИМКИ+ВИДЕО)

Култовата германска поп група No Angels, в която участваше и българката Люси Дяковска се събира отново след дълга пауза. Новината съобщи червенокосата плевенчанка в социалните мрежи, пише life.dir.bg.

„Това е отвъд любовта, обичта, признателността, приятелството, музиката, историята… Това се нарича NO ANGELS! И ние се завръщаме“, написа Люси Дяковска във Фейсбук.

Es ist mehr als Liebe, Zuneigung, Wertschätzung, Freundschaft, Musik, Geschichte…Es heißt NO ANGELS! And we are back! ❤️ @noangelsofficial #noangels #love #girlband #band

Публикувахте от Lucy Diakovska/Люси Дяковска в Неделя, 14 февруари 2021 г.

Преди шест години пак тя обяви, че световноизвестната женска банда няма планирани общи участия.

Сега Люси Дяковска, Санди Мьолинг, Надя Бенаиса и Джесика Валс се събраха отново и по този повод пуснаха празнична версия на една от своите класики – Daylight in Your Eyes, в която вокалите са изцяло наново записани. Петата дама от No Angels – Ванеса Петруо, няма да се завърне на сцената.

„Ще седнем след това и ще видим как ще продължи нашето пътешествие“, коментира Валс, цитирана от Jump Radio. Тъй като не всички певици от бандата са в Германия, се е наложило да репетират хореографията си чрез Zoom, разказа тя.

През последните месеци червенокосата фурия Люси се беше отдала на друга своя любов – родния ѝ град Плевен. Тя хвърля огромни усилия да възроди красотата и славата на местността „Кайлъка“ и парка, който се намира там.

„Може би от около 30 години една голяма част от този парк не е била чистена, алеите бяха застлани с биомаса“, обясни Дяковска пред Нова телевизия.

В името на каузата певицата дори се е качила на трактор. „Огромна помощ с техниката за каузата оказват строителни фирми в града. Целият този процес е свързан с множество разрешителни. Нашата цел е да възстановим парка, а не просто да го изчистим“, разясни Люси.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени