site xnxx india motel footjob. wifelovers

Любо Нейков прибира четвърт милион хонорари за месец

Цели четири телевизии се бият за Любо Нейков в ефира си. Вместо да избере една от националните телевизии, както обикновено се прави, комикът е намерил начин да прибира едновременно хонорарите от три от тези телевизии. Засега избягва единствено ангажимент при новия политик от Учиндол. В резултат на това само през месец май се очаква звездата да прибере четвърт милион във вид на хонорари.

За разлика от други артисти и продуценти, които с железни договори се задължават да работят с една-единствена телевизия, отказвайки ангажименти във всички останали, Любо Нейков си е издействал правото да работи с когото пожелае. Той е успял да нагласи участията си така, че да бъде едновременно в няколко конкурентни един на друг ефира. В момента той се изявява в Нова телевизия, където е актьор и продуцент в сериала „Откраднат живот”, и в Би Ти Ви, където работи в цели две предавания. Едното от тях е „Комиците”. Там Нейков отново е актьор и продуцент. Другото е „България търси талант”, където звездата зае мястото в журито на отлъчения заради политическите си амбиции Любен Дилов.

Проста сметка показва, че само през май едрият артист ще прибере пари от 5 различни канала: два в „Откраднат живот”, два в „Комиците” и един в „Талантите”. Размерът на хонорарите се пази в тайна, но според неофициална информация само актьорските му възнаграждения от години възлизат на 10 хиляди лева на епизод. При участие в три епизода от лекарската драма на Нова и един в „Комиците” това означава 40 бона на седмица. Отделно му се полага заплащане като продуцент и отчисления от постъпленията от реклами в предаванията му. Добавяйки и хонорара от „Талантите”, е напълно възможно общото му възнаграждение този месец да стигне поне 250 000 лева, пише таблоидът „Уикенд“.

Актьорът обаче точи зъби и за пари от Българската национална телевизия. Само преди месеци той бе централна фигура и в нейната новогодишна програма заедно с покойната вече легенда на българското кино Татяна Лолова. Говори се, че занапред в обществената медия се планирали и други негови участия. Още по-рано пък, отново в Нова, Нейков влезе в детективския панел на шоуто „Маскираният певец”. Очаква се от лятото той и съдружникът му Евтим Милошев да подпишат договор там и като продуценти на предстоящия втори сезон на хитовата кримка „Дяволското гърло”. От телевизията наскоро официално съобщиха, че се водят сериозни преговори във връзка с продължението на сериала. Всичко това превръща Нейков в артиста с най-сериозно екранно присъствие в трите национални телевизии в страната.

Към него обаче нескрит интерес проявява и бившият му работодател Слави Трифонов, който преди години пръв му даде национален ефир в „Шоуто на Слави” в Би Ти Ви. Още преди време той съобщи, че е предлагал на Нейков и Милошев да работят в 7/8 ТВ, но получил категоричен отказ. Въпреки това обаче преди няколко месеца те бяха на крачка от договор с него за предаването си „Комиците”. Причината – цяла година Би Ти Ви не прояви интерес към него. Но на финалния етап на преговорите по-голямата телевизия реши, че си иска програмата обратно. Това поне засега спря съвместния проект на Нейков и Трифонов. А след влизането на последния в политиката се говори, че Любо умишлено не бързал да подновява преговорите. Той обаче се възползвал от всички останали възможности, които му попадали, водейки се от принципа, че работа не се отказва. А като следствие от тази силна заетост хонорарите също текат като пълноводна река в неговата банкова сметка.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal