Любов и пари през февруари според астролога Павел Глоба

Февруари 2021 година ще бъде един от най-хубавите във финансов план месеци през тази година. Причината са благоприятните взаимодействия на планетите по време на него. Целият месец ще се управлява главно от съвпада на две положителни планети – Юпитер и Венера.

Както знаете, Венера в астрологията е символ на парите, която обаче не ни дава само финансови успехи, но и внася любов и хармония в живота ни, пише jenata.blitz.bg.

Юпитер от друга страна дарява живота ни с късмет. Съюзът и съвпадът между тези две планети обещава сериозни парични постъпления за няколко зодии. Гарантирана им е и хармония в любовта, намиране на половинка или задълбочаване на връзката със сегашната. Енергийният връх на този аспект ще бъде в средата на февруари и има 7 зодии, които ще усетят тази връзка между двете планети. Става въпрос за Водолей, Близнаци, Везни, Овен, Стрелец, Дева и Рак.

Козирозите също могат да разчитат на големи финансови постъпления, защото Водолеят при тях е във втори дом, който отговаря именно за финансите.

Друго приятно събитие през февруари е аспектът „Портата на Пепеляшка“, формират от взаимодействието между Венера и Хирон. Името на този аспект говори само по себе си, че именно тогава ще можем да срещнем нашия принц, който да ни издигне в социален и материален план.

Този аспект носи също така неочаквани финансови постъпления и успехи на работното място. Смята се, че Хирон дава ключовете за даровете на Венера, а тя е любов, хармония и пари.

Той ще е валиден през първите две седмици на февруари. По това време е много важно да сме внимателни с хората, които влизат в живота ни и с които общуваме най-много. Тази връзка ще бъде особено силна за Водолей, Овен и Стрелец. А Меркурий е ретрограден в края на месеца.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени