Любовна афера за пръв път в Hell’s Kitchen

Симпатичната Гергана от Смядово се залюби с колегата си и пряка конкуренция в „Кухнята на ада“ Михаил. Брюнетката е с няколко години по-млада от Мишо. Готвачката влиза в шоуто с амбицията да спечели, но май ще си тръгне с гадже. В предишните предавания красавицата разкри, че е сама и си търси сериозен приятел. Двамата с Мишо се запознават по време на снимките на предаването. Гергана веднага хваща окото на 24-годишния кулинар, а той бързо успява да ѝ стане любимец. Гери гледа вече с друго око на Михаил, който е сред най-тихите участници в кухнята на Виктор Ангелов.

Гергана и синеокият мъж често остават насаме в двора на къщата. Отдават си на сладка раздумка до ранни зори. А Михаил дори решава да покани сладката Гери на импровизирана среща. Всички готвачи в шоуто вече знаят за отношенията между двамата.

„Има нещо между вас. Виждам как се гледате. Няма защо да криете“, коментира пред камерите влогърката Соня, която първо узнава за любовта между Мишо и Гери. Подобни отношения в „Кухнята на Ада” се зараждат за първи път в тригодишната история на шоуто.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени