site xnxx india motel footjob. wifelovers

Лора Крумова напуска „Шоуто на Николаос Цитиридис“

Лора Крумова, която досега бе зам.-главен редактор на „Шоуто на Николаос Цитиридис“, напуска предаването. Една от причините е засиленият хумористичен характер на предаването, чието тв издание ще остане и наесен 30 минути.

„Да, вярно е, но напълно разбирам подобно решение с оглед на професионалния опит на Лора като журналист и засиления хумористичен характер на шоуто в още по-динамичен мултиплатформен формат“, обясни за „24 часа“ програмният директор на „Би Ти Ви Медия груп“ Христо Хаджитанев в първото си интервю за медия, откакто е на поста.

Крумова стана част от шоуто миналата година. Преди това беше две години в майчинство след раждането на второто си дете, но през януари 2020 г., вместо да се върне в Нова тв, където работеше, тя я напусна. Три месеца по-късно – през април, журналистката, известна с публицистичните си актуални предавания, стана зам.-главен редактор на „Шоуто на Цитиридис“ където също е работила преди години.

Наесен забавното предаване ще се върне на екрана на bTV, но отново в рамките на половин час, както беше и в последния месец, преди да излезе в лятна ваканция. Същевременно ще се разпространява и в дигиталните платформи на „Би Ти Ви Медия груп“. „Съкращаването на времетраенето на ефирното издание не означава, че шоуто няма да генерира същия, че дори и по-голям дневен обем съдържание, но то ще се разпространява на канали и платформи, различни от телевизионния ефир, на които истинските фенове ще се почувстват много по-ангажирани. Телевизионната програма също ще спечели от половинчасовия формат, който позволява повече динамика, концентриран хумор и фокусирано съдържание“, обясни още Хаджитанев.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal