Личният лекар на Джако направи скандални разкрития за личния живот на легендата

Личният лекар на Майкъл Джексън – д-р Конрад Мъри, осъден на 2 години затвор за непредумишлено убийство на Краля на попа, даде интервю, в което сподели скандални детайли за взаимоотношенията си с изпълнителя. По думите на лекаря, двамата с поп иконата били толкова близки, че всяка вечер държал члена му.

„Искате да знаете колко близки бяхме с Майкъл? Държах му п***са всяка вечер. Налагаше ми се да му слагам презерватив с катетър, защото страдаше от уринарна инконтиненция. Беше загубил чувствителността си и не можеше да се сдържа”, казва лекарят, цитиран от Daily Mail.

Лекарят разказва, че Джако е приемал медикаменти за намаляване на простатата и специално е ходел с тъмни панталони. Доктор Мъри казва още, че Джексън е бил „наркозависим” и е наричал лекарството „Пропофол” своето „мляко”. Той непрекъснато умолявал лекаря да му го инжектира, за да може да спи добре вечер.

Медикът признава, че в продължение на два месеца до смъртта му през 2009 година се е опитвал да спре зависимостта на Джексън от лекарството. Конрад Мъри споделя още, че веднъж Джако му казал, че имената им ще останат свързани завинаги. А когато той го попитал защо, певецът му отговорил: „Ясновидец съм!”.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени