Лили Иванова изплаши феновете си с… (СНИМКИ)

Лили Иванова е известна със своя перфекционизъм и несравнима педантичност не само на сцената и в кариерата, но и по отношение на живота си и личните си навици в него.

Примата на родната популярна музика никога не е криела, че се храни с точно определени продукти, всеки от които в точно определен грамаж. В резултат на което изпълнителката на незабравимите хитове „Детелини” и „Щурче” вече е толкова слаба, че направо ще се счупи. Слабата ѝ фигура вече плаши ужасно много феновете ѝ.

Лили е заковала кантара, на който се качва ежедневно, на 43 килограма, твърдят хора, близки до нея, но и с невъоръжено око същото става ясно от концертите на примата.

За разлика от много родни фолк диви, които прибягват до услугите на фотошопа, за да се вталяват, певицата предпочита лечебния глад, за да постигне реален резултат.

„Ям всичко, но ям умерено. Моят избор е това – да изглеждам по-слаба. При мен проблем не са килограмите, а грамовете. Тегля се всеки ден и най-много да се изтърва до 200 г, максимум 300, и веднага на следващия ден или на по-следващия вече съм си моите 43 кг.”, разказа преди време за спартанския си режим на хранене звездата.

Не бива да забравяме, че освен да внимава какво слага в устата си, Лили Иванова задължително спи по 12-13 часа на ден, защото сънят е много важен за нея.

Любопитна подробност е, че когато ѝ предстои концерт, тя не слага дори залък в устата си, за да е във възможно най-добра кондиция на сцената. Тя си позволява единствено 1-2 белтъка.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени