site xnxx india motel footjob. wifelovers

Лесбийките Вяра и Диляна се разделиха 3 години след венчавката

Нежната двойка Диляна и Вяра, които се врекоха във вярност на импровизирана церемония през 2018 г., се разделят заради непреодолими различия.

Независимо че пътищата на дамите от Русе се разминават и няма да делят едно бъдеще заедно, двете продължават да оглеждат плода на своята любов – синът им Виктор-Мануел. Двегодишното момченце стана известно като първото бебе на хомосексуална двойка у нас, родило се след донорство, в което участват и двете партньорки, като Диляна износва бебето. През юни мъникът ще навърши две годинки, но дори и той не успява да скрепи отношенията между двете дами, които след около 5 години съжителство решават да приключат отношенията си.

Вяра, която има голям син от предишен свой брак, споделя в социалните мрежи, че е разделена с партньорката си, докато Диляна не разкрива любовния си статус, но е изтрила всички общи снимки с дългогодишната си половинка. Двете дами нямат дори общи снимки със сина си. Независимо от това всяка една от тях споделя мили кадри от всекидневието си с малкия Виктор. Въпреки различията си жените са се разбрали нормално и са поделили родителските грижи по общия им син без проблеми, като всяка една от тях има своето време, в което да го гледа, възпитава и забавлява с него. Хомосексуалната двойка вече не дели дори и общ профил в социалните мрежи, както бе, докато още бяха под един покрив, пише роден таблоид, цитиран от сайта Новини.бг.

След раждането на сина им през 2019 г. семейството решава да се премести от Русе и заживява в Бургас. Морски снимки със забавления от плажа споделят и двете майки, но поотделно, кадри на цялото семейство липсват. Любовта между двете жени пламва преди няколко години. Диляна работила в чужбина и се запознала с Вяра в социалните мрежи. Още тогава била наясно със сексуалната си ориентация. Вяра също не криела, че харесва жени. Двете поддържат комуникация близо 8 месеца във фейсбук. Накрая не се сдържат и когато Диляна се завръща у нас, двете се срещат.

Преди време момичетата категорично заявиха, че сексуалността им и разликата във възрастта (Вяра е петнайсетина години по-голяма) не ги притесняват ни най-малко. Преди да се възползват от донорство, двойката опитва да зачене няколко пъти чрез ин витро процедури. Но безуспешно.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal