Лепа Брена и Глория готвят концерт у нас

Мащабен концерт ще събере на една сцена родната ни прима на фолка Глория и сръбската ѝ колежка Лепа Брена, пише вестник „Телеграф“.

Двете гласовити изпълнителки ще зарадват феновете си още идния септември, стана ясно от афиша за събитието, който буквално за минути събра стотици лайкове в социалните мрежи. Концертът е обявен за 12 септември, а мястото е стадион „Христо Ботев“ гр. Козлодуй.

Тогава градът чества и своя празник. Голямо впечатление прави и факта, че входът е свободен, което зарадва много от почитателите на певиците. Към момента от организацията на събитието пазят в пълна тайна с каква програма ще изненадат Глория и Лепа, както и всички подробности около шоуто, което ще представят на сцената. „Телеграф“ разбра от свои източници, че двете на драго сърце приели поканата на общината и се съгласили да пеят заедно.

В социалните мрежи пък вече има доста догадки, дали примите ще изненадат присъстващите и с обща песен. Това ще е първият голям фолк концерт у нас, след тежките ограничения, който бяха наложени през пролетта заради COVID- 19, пише още изданието.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени