site xnxx india motel footjob. wifelovers

Лео Бианки с обещание към починалия Миро: Ще се грижим за Катето и детето!

Лео Бианки отправи трогателни последни думи към внезапно починалия си приятел от „Биг Брадър“ Мирослав Георгиев, който два пъти спечели голямата награда в риалити предаването. Ето какво написа кулинарят към Миро:

„Бате, бате“… това са думите, които винаги повтаряхме! Срещнахме се през 2005 г. и от този момент останахме приятели и винаги си помагахме! Винаги си давал сърцето си да помагаш на другите, винаги си подавал ръка на нуждаещите се…

От теб сега ще останат нашите съобщения в чата, по телефона и звук, който никога няма да ме накара да забравя гласа ти. Ти беше страхотен брат… точно както в онова риалити, което ни направи приятели и никога не мога да мразя, дори след загубата на финала, точно срещу теб… защото заслужи този финал, но не заслужаваше края на живота!

Знай, че ние ще се погрижим за Катето и детето, ако имат нужда… Сега почивай в мир… И не забравяй – спечелването на това риалити шоу означаваше спечелване на любовта на много хора и на един италиански приятел.

Ти ще бъдеш нашият голям брат!

Бате, бате… липсваш ми и знай, че няма да те забравим… и ти обещавам, че както всеки капитан на футболен отбор прави, всяка игра, която играем, ще бъде посветена на теб и огромното ти сърце, което имаше… Това сърце, което може би беше твърде голямо… наистина прекалено голямо! Почивай в мир, Мирослав Георгиев!“

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal