site xnxx india motel footjob. wifelovers

Лего пускат конструктор, посветен на ЛГБТ

Производителят на конструктори Лего пусна в продажба първия си комплект, посветен на ЛГБТ общността и многообразието, пише британският вестник Guardian.

Тухличките образуват „водопад“ от 11 цвята и 11 фигурки – всяка в един от цветовете на дъгата – крачещи целеустремено към към едно мечтано по-светло бъдеще.

Цветовете на комплекта, наречен „Всеки е страхотен“ са избрани, за да отразят оригиналните цветове на знамето на дъгата, плюс светло синьо, бяло и розово, представляващи транс общността и черното и кафявото, като признание на различните цветове на кожата сред ЛГБТ общността.

Фигурките, освен една, нямат конкретен пол в „израз на индивидуалността, като същевременно се запази неопределеността“.

Изключението е лилавата минифигурка, която се отличава с прическата си и е „явно намигане към всички приказни транс-кралици наоколо“, посочва дизайнерът Матю Аштън, който първоначално е разработил комплекта за собственото си бюро.

„Исках да направя пространството около себе си да е такова, че да се чувствам „у дома“, като прибавя нещо, което отразява мен и ЛГБТ общността, от която съм толкова горд, че съм част“, казва Аштън.

„Други членове на ЛГБТ общността, работещи в Lego дойдоха да ми кажат, че харесват човечетата ми“, разказва Аштън и допълва: „Затова си помислих, „може би това е нещо, което трябва да споделяме“.“

Идеята привлякла вниманието и скоро се появило търсене.

Аштън заявява, че се радва да работи за компания, която иска да говори открито по такива въпроси.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal