site xnxx india motel footjob. wifelovers

Кристиян Костов блесна като жена

Певецът Кристиан Костов, който прослави България с второто място на песенния конкурс „Евровизия“ през 2017-а, е от артистите, които без съмнение обичат да променят визията си често, провокирайки не само себе си, но и почитателите си. Сега той ги изненада като се появи като жена. За премяната си сподели самият той със снимка в социалните мрежи, пише вестник „Монитор“.

На екстравагантния кадър го виждаме облечен със сатенена риза с цветни мотиви, грим и цвете в дългите му коси. За клепачите си е избрал светлосини сенки, а са бузите и скулите – ярко червен руж.

View this post on Instagram

A post shared by Kristian Kostov (@kristian_kostov_official)

Веднага след това последователите му заляха снимката с коментари. Някои от тях одобриха смелата метаморфоза с бурни реакции, но фотосът не беше подминат и от някои неодобрителни по-консервативни възгледи.

„Каква е тази гейска работа сега? Момче ли е, момиче ли е? Много лош пример дава на младите. Този свят се е побъркал просто.“, написа един от моралистите във Facebook.

Припомняме, че наскоро певецът предизвика учудени погледи и сред минувачи, след като се разходи пред Народния театър облечен в рокля.

View this post on Instagram

A post shared by Kristian Kostov (@kristian_kostov_official)

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal