Коя е най-грозната черта от характера ви според зодията

Всеки човек по Земята си има своите страхотни качества, но и своите недостатъци. Абсолютно всеки си има силни и слаби моменти. Има хубави черти в характера и грознички. Но в това няма нищо лошо – важното е да знаем как да укротим лошото и да дадем път на доброто.

Днес ще обърнем внимание именно на тъмната страна на хората и как тяхната зодия може да определи какви грозни черти притежават те.

Ето какво казват звездите за най-лошите качества на представителите на зодиака:

Овен – Овните се превръщат големи бебета, ако нещата не стават както те искат. В такива ситуации поведението им става не просто детинско, а абсолютно неприемливо и отблъскващо.

Телец – Телците се гордеят с отличните си умения да ръководят финансите си, но са и неподправени материалисти. Хубаво е да се наслаждаваш на красивите предмети и да имаш изискан вкус, но не е хубаво да си чак такъв консуматор. Не е никак готино да си така обсебен от външния вид на нещата и тяхната цена.

Близнаци – Близнаците могат да бъдат доста двулични на моменти и не може да им се има пълно доверие. Те не го правят нарочно в повечето случаи, но толкова лесно обръщат, че хората се объркват от държанието им. Това не е непременно ужасна черта, но е може да бъде неприятна за останалите.

Рак – Раците имат дразнещата склонност да се притесняват и тревожат прекалено много за всичко, да премислят всяка ситуация ужасно много и да са вечно несигурни. Това не е катастрофално, разбира се, но определено не е приятно да си човек, който плаче, мрънка и се тревожи за всичко.

Лъв – Лъвовете са егоисти. Да, нивото на егоизъм варира при различните представители на зодиака, но всички имат една обща черта – обожават да бъдат обожавани. Те искат внимание, постоянно внимание. Най-важното за тях е да не ги игнорираш.

Дева – Девите могат да са доста осъдителни спрямо другите, дори до точка на жестокост. Самите те имат ужасно високи стандарти и очакват същото от останалите, което им изиграва лоша шега и ги прави не много приятна компания, особено в напрегнати моменти.

Везни – Като цяло е лесно да се разбереш с Везните, те се славят с добрина и честност, но могат да бъдат и големи „мърлячи“ или да ти подлеят вода. От тях може да очакваш да те нападнат жестоко, ако се изправиш на пътя им или нарочно да опитат да те саботират.

Скорпион – Скорпионите са студени като лед. Те ще те сдъвчат и изплюят, без дори да им мигне окото.

Стрелец – Те са супер арогантни. Самоувереността им бързо може да се превърне в чист нарцисизъм, а такова нещо не се толерира лесно. Никой не иска да е около хора, които са напълно погълнати от себе си.

Козирог – Козирозите могат да бъдат големи сноби. Вирват носа си при всеки удобен момент и решават много бързо, че даден човек е „под нивото им“.

Водолей – Водолеите са доста странни хора. Но не по онзи очарователен начин, който те печели. Те просто са някак… неразбираеми за околните, което ги прави не особено желана компания понякога.

Риби – Рибите обичат да се скатават. Те са толкова заети да плуват в собствения си измислен свят, че често забравят за ангажиментите си. Постоянно отлагат задачи и закъсняват за срещи.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени