Кошмарно лято очаква 4 зодии

Лятото най-накрая е при нас и много хора разчитат, че с идването на този слънчев сезон, проблемите и неприятностите, които ги измъчват, ще изчезнат като с вълшебна пръчица.  А топлите дни, които предстоят, ще им позволят да се отпуснат и най-накрая да започнат да се наслаждават на живота.

За съжаление, не всички ще имат късмета да се радват на безоблачно лято. Според астроложката Тамара Глоба, за представителите на 4 зодиакални знака то ще се превърне в истински кошмар, пише jenata.blitz.bg.

По пътя си тези хора ще се сблъскват само с трудности и проблеми и с право ще могат да бъдат наречени най-големите неудачници на лято 2020. Това са зодиите, чийто живот ще се превърне в ад: 

Телец

За Телците лято 2020 г. ще бъде период на огромни промени. Тези трансформации ще доведат до нещо по-добро през есента обаче. Но през следващите три месеца ще трябва да се потопят в редица проблеми, които са започнали още през май.

Много проекти ще се провалят и ще бъдете принудени отново да търсите нещо ново и изгодно. Особено напрегнато ще е положението във финансовата сфера. Забравете за инвестициите, безразборното харчене на пари, даването на заеми или поемането на необмислени рискове!

Всяко желание да спечелите бързи пари ще се превърне в бедствие, дори и във фалит. Ето защо трябва да се придържате към доказани стратегии. Не се отчайвайте, защото наесен всичко ще свърши.

Лъв 

Звездите са ви подготвили куп изпитания. На първо място, определени събития и трудности ще ви върнат назад, т.е. ще трябва да се сбогувате с обичайните привилегии и ще бъдете принудени да започнете всичко отначало.

Забравете за почивката и забавленията, тъй като ще се наложи да се заемете с упорит труд, за да се задържите на мястото си, както и да успеете да се изкачите по-високо. Понякога ще бъде толкова трудно, че ще започнете да се наричате неудачник.

Но звездите съветват да не се отказвате. Вие сте роден боец, който разчита твърде много на късмета. Ако не сте мързеливи и горди, ще видите как ще се справите с всички неприятности и ще възвърнете успеха, репутацията и парите си. 

Везни

Това лято няма да се хареса на Везните, защото зад всеки ъгъл ще ги очакват неприятности и проблеми. Изглежда сякаш правите абсолютно всичко неправилно. Ще започнете да губите договори, проектите ще се трупат, а вие просто няма да можете да се концентрирате. 

Проблеми няма да липсват и в личен план, където се очертават кавги с половинката ви.

Въпреки всичко не трябва да се определяте като жертва или губещ. Трябва да приемете лятото като прочистващ период. Да, ще е трудно, но борейки се с несгодите ще успеете да се избавите от всичко излишно, което само трови живота ви и ви пречи да продължите напред.

През есента ще почувствате увереност, свобода и невероятна сила. И всичко това сте го заслужили сами. 

Козирог

Лятото няма да донесе така желаната стабилност за Козирозите. Свикнали сте с факта, че щастието е мир и монотонност – нещо, което няма да ви се случи в следващите три месеца.

Факт е, че Вселената ще ви извади от любимия защитен пашкул и ще ви накара да се потопите в напълно непозната среда. Ще ви бъде много трудно в новите условия. Освен това ще трябва бързо да се вземете в ръце и да решите куп натрупани проблеми.

Ще ви бъде много по-лесно, ако приемете случващото се като подарък от Съдбата, а не като проклятие. В крайна сметка така ще станете по-силни и ще можете да достигнете съвсем ново ниво.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени