site xnxx india motel footjob. wifelovers

Коцето и Фънки разплакаха от смях мрежата (ВИДЕО)

Константин, който прекарва последни слънчеви дни на Малдивите в компанията на колежките си Преслава и Софи Маринова, се превърна в истинска TikTok сензация.

Негови почитатели са възхитени от уменията му с модерните технологии и успя да сложи колегите в малкия си джоб с иновативни и много забавни видеа. В едно от клипчетата включва и своя приятел Фънки, а смехът е гарантиран, пише сайтът show.blitz.bg.

View this post on Instagram

A post shared by Konstantin (@konstantin_official7)

Виждаме Коцето да се разхожда на плажа на Малдивите и да пита своя приятел Фънки как си прекарва времето. След което виждаме Фънки с чадър на малката си тераса в столицата, натопил краката си в един леген.

Преди това пък Коцето показа как джудже скача в язовир – клипче от него, което след това е сглобил към свое клипче, на което се излежава до басейна си и все едно малкият човек скача до него и леко го пръска с вода.

View this post on Instagram

A post shared by Konstantin (@konstantin_official7)

Подобни забавни клипчета са изклюичтелно актуални по цял свят и много родни зведи се опитват да бъдат интересни и мислят всякакви щуротии. Определено на Коцето към момента му се получава най-добре, а последователите му в социалните мрежи се множат, тъй като са фенове и на чувството му за хумор.

View this post on Instagram

A post shared by Konstantin (@konstantin_official7)

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal