Кой ли им вярва още? Общинска администрация, общински съветници и автобуси от Петрич, Сандански и Банско почти напълниха зала Скаптопара в Благоевград

Кучката с верни другари дойде да посрещне Цветанов и Камбитов.Готвят ли купуване на гласове?

0

Цветан Цветанов отново посети любимия Благоевград.Този път визитата бе свързана с предизборната кампания на ГЕРБ.Един час преди събитието зала „Скаптопара“ бе окупирана от гербери , привърженици на партията, дошли с идеята да зърнат лидера Бойко Борисов.Той така и не се появи.

За сметка на това пък се изсипаха автобуси с хора от Сандански,Петрич ,Банско и Симитли, за да покажат масовка. Срещата не пропуснаха и кметовете на Банско Георги Икономов, на Разлог Красимир Герчев, на Симитли Апостол Апостолов,на Сандански Кирил Котев,на Петрич Димитър Бръчков,на Брежани Благой Благоев и др. Под строи бяха и общинските съветници от ГЕРБ и общинската администрация, начело със шефа на охраната Кирил Манов, който бе видимо нервен.

Пред залата беше и познатия благоевградчанин Ивайло Благоев-Кучката  с верни другари,дошли да посрещнат губещия позиции Цветан Цветанов. Готвят ли купуване на гласове ?, питаха се десетки зяпачи.

Появи се и  дясната ръка на Камбитов бизнесменът Георги Шапков в компанията на авери.

Лидерката на Жени ГЕРБ в Благоевград Елена Ташкова се беше издокарала като за вечерно парти с прическа на букли,черна рокля и осем сантиметров ток. Бившата лидерка Адриана Мелниклийска не остана по назад с шарения си шлифер.

Отборът на ГЕРБ и СДС знае как да направи Европа още по-силна. ЕС е на кръстопът, но ние сме наясно как Европа и България да продължат напред и да се развиват. Това каза водачът на листата на ГЕРБ и СДС Мария Габриел по време на срещата  в зала „Скаптопара“. В залата обаче шушукаха,че едва ли някой  има ясна визия за развитието на България, а пък какво остава за Европа!?

Знае се обаче,че в редиците на ГЕРБ в Благоевград има разделение,подмолно се водят войни, възникват скандали,  като в основата на тях често стои  лидерката на ГЕРБ в Пиринско Даниела Савеклиева.

 

 

 

 

 

 

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.