site xnxx india motel footjob. wifelovers

Кои са най-опасните дни през юли?

Движението на планетите определя няколко дни през юли, които ще бъдат особено неблагоприятни. Ето кои са те:

4 юли

Противопоставянето на Марс и Сатурн внася хаос в живота. Самоуверените хора започват да имат комплекси, докато тези, които са несигурни, просто ще се изгубят в собствената си несигурност. Този аспект определя 4 юли като изключително неблагоприятен ден.

1 юли

Следващата дата е 11 юли – преходът на Меркурий в знака Рак. Това се обяснява не само с „неразбирателството“ на тази планета с представителя на водния елемент, но и с различни ценностни ориентации. На този ден хората ще бъдат объркани и това ще внесе смут в живота им.

13 юли

В деня на 13 юли Венера и Марс се изравняват. Тези две планети обаче ще се окажат в пълен дисонанс. Възможна е рязка промяна на приоритетите. Следователно е добре да се следва строго очертан план.

24 юли

Проблемен ще бъде и 24 юли, когато е Пълнолуние във Водолей. Това е ден на финансов хаос. Астролозите съветват да се въздържате от пазаруване през този период. Възможни са и семейни кавги.

29 юли

На 29 юли Марс преминава в знака на Дева. На този ден хората губят мотивация и стават летаргични в творчески аспект. Възможно е да се сблъскате с неизпълнени обещания. Пазете се от егоистични и алчни хора.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal