site xnxx india motel footjob. wifelovers

Кои са най-известните марки италианско кафе?

0

Италианското кафе безспорно е едно от най-добрите в целия свят, ако не и най-доброто. И ако не сте опитвали такова досега, то значи много сте изпуснали, отбелязват експертите от Coffeespot.bg.

Ето и кои са най-известните брандове от Ботуша.

Lavazza

Кафето Lavazza е смес от „арабика“ от Бразилия и „робуста“ от Африка, така че може да се каже, че това кафе има предимно южноамерикански и африкански произход, но преработката на зърната се извършва в Торино, в Северна Италия.

Тази смес има дълбок и нежен вкус и се характеризира със златист крем и топъл цвят. Ароматът има нотка на шоколад и сушени плодове. Пълният и гладък вкус се получава от средното печене на зърната.

Сместа Lavazza отговаря на строги стандарти за качество и кафените зърна са точно подбрани.

Идеалното смилане (не прекалено фино или прекалено грубо) е проектирано така, че винаги да води до перфектно еспресо. Характерният му вкус прави този традиционен италиански един от най-обичаните продукти на пазара.

Illy

Illy или Illy caffè е едно от най-известните италиански кафета в света. Името Illy произхожда от фамилията на основателя на компанията, която все още се управлява от член на семейството: Андреа Или.

Illy има само една смес от кафе, която се пече в различна степен. Наскоро компанията пусна разнообразие от смеси от кафе с един произход от Бразилия, Гватемала, Етиопия, Колумбия, Коста Рика и Индия.

Оригиналната смес на Illy е 100% „арабика“, но точните компоненти не са известни. Кафето им се съхранява в 3-килограмови стоманени кутии, а метилен хлорид се използва за заместване на кислорода в кутията.

Vergnano

Caffè Vergnano има достойнството да бъде компания, много вярна на най-добрата италианска традиция и в същото време една от най-динамичните и авангардни. Повече от 130 години Caffè Vergnano избира най-доброто кафе от всички страни, което се обработва директно на място. Компанията има производствена площадка от 13500 квадратни метра и 14 автоматизирани производствени линии.

Днес Vergnano е една от първите 5 италиански марки кафе. Това е шестата италианска компания на пазара на дребно и присъства в 19 региона на Италия. Компанията има над 4.500 клиенти на HORECA и над 70 кафенета в 19 страни по света. Нещо повече, компанията успешно изнася продукти в над 80 страни с цел международно развитие. В края на краищата, тя произвежда кафе от 1882 г.

Segafredo

Segafredo (известно още като Segafredo Zanetti) има оборот от над 1,5 милиарда евро, което го прави една от най-добрите италиански компании, когато става въпрос за италианско смляно кафе.

Компанията е основана от Масимо Занети и е отбелязала огромно разширение през последните 20 години. Има дейности, които използват продукти на Segafredo навсякъде по света и това допринесе за укрепването на марката, която сега присъства в над 100 страни.

Методът на опаковане също е уникален: кафето е прибрано във вакуум и опаковката е силно разпознаваема. Кафените зърна, използвани от Segafredo, идват главно от три държави: Перу, Бразилия и Коста Рика. Компанията има преработвателен завод в Бразилия, където повечето от кафените зърна се пекат и смилат.

Kimbo

Kimbo е една от италианските марки кафе, които се разрастват най-скоростно на пазарите по света. Компанията бързо стана популярна в цяла Северна Италия и в същото време се разпространи по целия свят с наистина забележителни темпове.

Както при повечето други италиански марки смляно кафе, кафените зърна на Kimbo се берат в Бразилия. Днес ще намерите кафе Kimbo в някои от най-класните барове в Лондон, Йоханесбург и Париж.

Всички етапи на отглеждане на кафените растения се следят внимателно и подлежат на много проверки на качеството. По този начин растенията успяват да растат здрави и да произвеждат висококачествени зърна.

А най-добрите марки италианско кафе разгледай онлайн!

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal