site xnxx india motel footjob. wifelovers

Кои миски се разведоха след като спечелиха короната

Тази година се навършват 30 години от първото издание на най-престижния у нас конкурс за омъжени жени „Мисис България“. Интерес обаче предизвика и фактът, че по-голямата част от спечелили титлата красавици вече са разделени с мъжете си и дори отново са открили любовта, пише Флагман.бг.

Едни от най-известните коронясани омъжени българки са Юлиана Дончева и Маги Сидерова, като последната тогава бе Желязкова. Когато грабва титлата, Дончева е омъжена за бизнесмена Горан, от когото има син. Вторият ѝ брак е с 16 години по-младия от нея MMA боец Станислав Недков – Стъки. Юлияна толкова е влюбена в него, че на 49 години му ражда дете.

Когато Маги Желязкова грабва короната е женена за Борислав Желязков, по-известен като Боби Манекена. Двамата имат син. През 2013 година навсякъде гръмна мълвата, че вече не са семейство. Тогава Манекена си поиска обратно фамилията и дори заяви, че с Маги са разведени от 2010 година, но крили от медиите. През 2017 година Маги отново облече булчинска рокля. Тя се омъжи за настоящата си половинка Георги Сидеров.

Приказката на Мисис България 2006 и Мисис Вселена за 2007 година Нора Манчева и футболистът Владо Манчев също няма щастлив край. През 2015 година стана ясно, че двамата окончателно не са семейство и всеки е поел по различни пътища. Главен виновник за краха на отношенията им според запознати със светските клюки е футболистът. В момента никой не е дал публичен отговор защо и как се стигна до раздялата. Името на Елеонора след това бе свързано с няколко мъже, но официална информация за нова любов така и не излиза никъде.

Катя Дунева сложи край на брака с Румен Дунев и дори има малка дъщеричка от новия си съпруг. И до ден днешен Катя крие кой е бащата на детето ѝ.

Една от най-обичаните и популярни носителки на титлата Мисис България Мариана Маринова отново се върна при своя любим Руслан. Когато навремето Маринова се яви на конкурса Мисис Вселена, изживяваше страстна любов с него. Двамата имат син Митко, а Мариана има и по-голяма дъщеря от предишната си връзка на име Йоанна. Преди няколко години двамата се разделиха, но към днешна дата миската е категорична, че не може да живее без него и го определи като най-голямата любов на живота си.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal