Кмет и баща на депутат от ГЕРБ разгроми пушачите!

0

Със 7:4 победи отборът „непушачи“ на кмета – рожденик Апостол Апостолов в традиционния за община Симитли демонстрационен мач непушачи-пушачи. Резултатът откри кметът на общината Апостол Апостолов минути след началото въпреки контузията, която има. Той не устоя да не участва в мача в негова чест.

Апостолов се разписа с 3 попадения, а в неговият отбор на непушачите бяха кметовете на село Полето Иван Манчев, село Черниче Георги Стефанов, на Сушица Георги Митрев, на Полена Веселин Топузов, на Брежани Благой Стефанов.

В началото на втората част на мача, кметът Апостолов се включи в игра като вратар на своя отбор, като спаси няколко положения на „противника“. Отборът на пушачите бе воден от зам. – кмета Юлиан Мишев, а негови съотборници бяха секретарят на община Симитли Кирил Младенов, Спас Стоименов, Веселин Димитров, Ивайло Гиздов, Петър Джибирски, Венцислав Методиев от общинска администрация.

Непушачите победиха в традиционната епична битка, водена всяка година на рождения ден на Апостол Апостолов, който е баща на депутата от ГЕРБ Стефан Апостолов.

Днес стана ясно, че Законопроектът на „Обединени патриоти”, с който пушенето се завръща в заведенията, няма как да бъде подкрепен от ГЕРБ. Това заяви председателят на ПГ на управляващата партия Цветан Цветанов след среща с вицепремиера Валери Симеонов. Самият той  попада в „отбора“ на непушачите.

0
0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.