Кейт Мидълтън смая всички британци с…

Въпреки условията на карантина Кейт Мидълтън успя да прикове погледите с много стилен тоалет. Конкуренцията в това отношение между нея и Меган Маркъл става все по-голяма и осезаема.

Заради коронавирусната пандемия тази година Европа скромно отбелязва 75-годишнината от края на Втората световна война и Денят на победата, тъй като в повечето страни действат ограничителни мерки.

Събитията са сведени до скромно отбелязване или тяхната организация е пренесена онлайн поради мерките за физическа дистанция.

Във Великобритания паметта на жертвите беше отбелязана с двуминутно мълчание в Лондон, Белфаст, Единбург и Кардиф.

Е, и Кейт Мидълтън отбеляза деня специално и с визията си остави всички британци безмълвни.

Помните ли епохалната поява на Меган Маркъл в червена рокля преди абдикацията от кралските задължения? Явно не само херцогинята на Съсекс, но и тази на Кеймбридж, знаят как ефективно да носят този цвят.

Кейт винаги изглежда перфектна пред камера – до най-малкия детайл. И този път не е изключение. Освен изкусен ежедневен грим Мидълтън бе заложила на атрактивна червена рокля, което просто караше греещото ѝ лице да изпъква.

Принц Уилям и съпругата му се чуха с ветерани от Втората световна война от дома си и изслушаха техните разкази с неприкрит интерес. Един от бившите военни дори спомена за „Тайни послания“, върху които е работил самият Уинстън Чърчил.

„Трябваше да дешифрирам съобщението, да го прекодирам и да го изпратя на сина си в Югославия, за да кажа просто едно „Честит рожден ден“.

Според ветераните и сега нацията очаква с нетърпение Денят на победата – Денят на победата над коронавируса.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени