Кали предсказала коронавируса със сън

Фолк дивата Кали признала, че още преди светът да бъде обхванат от коронавируса е сънувала сън, който ѝ подсказал, че нещо ужасно ще сполети планетата, написа Хотарена.

Хитовата чалга изпълнителка е сънувала как черни плочи покриват цялото небе и помислила, че извънземни идват да убият човечеството.

„Имах решение как да се спасим – да разпънем над главите си бели чаршафи, защото бялото символизира духовенството. Не можаха обаче всички да се спасят”, разказва Кали.

След това видението ѝ продължило, а тя се озовала на място, което напомняло на Шотландия – навсякъде зеленина и хълмове. На всеки хълм имало само по една къща и хората живеели много отдалечени един от друг.

Певицата се е зачудила защо е така и тогава мистериозен глас ѝ казал: „Защото вие и без това не общувате помежду си. Използвате само телефоните си и нямате нужда един от друг.“

Така сънят на Кали приключил. Според нейните тълкувания, видението напълно отговаря на събитията днес и социалната изолация, в която светът изпадна.

И макар повечето нейни близки да не виждат символика в съня ѝ, Кали е убедена, че той не е случаен и е предвещавал принудителното разделение между хората и общуване предимно с технологиите.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени