site xnxx india motel footjob. wifelovers

Как се раждат и гледат 13 деца в България? Отговаря тяхната майка

Над 1000 лв. месечно за храна, сметки, дрехи и обувки от първа необходимост плаща най-многолюдното българско семейство. Цанка и Иван Палови, както и 13-те им деца, плащат по около 20 лв. на ден за хранителни продукти, 200 лв. за ток и още толкова за вода. Но въпреки трудностите родителите са позитивни и дори казват, че се справят по-добре и от „нормални“ семейства с едно или две деца, без да хленчат и без да търсят подаяния.

Това сподели пред „България Днес“ майката героиня Цанка от Гурково. В китното градче местен бизнесмен им предоставя къща с двор, а фирма от Стара Загора им дарява безплатен интернет през годините. Заради тези две много важни помощи децата на Цанка няма да се възползват от идеята на държавата за безплатен интернет на по-бедните ученици през настоящата учебна година.

„Благодарни сме за тази безплатна услуга и къщата. Иначе заплатата на съпруга ми отива изцяло за погасяване на сметките и за храна. Той е строителен работник и всичко, което изкара, отива за тях“, допълва Палова, която не получава нито лев помощи и надбавки от държавата, тъй като отказва да ваксинира децата си и разчита на природния имунитет на многолюдната фамилия.

„Никой от нас не се е разболявал от коронавирус. Всички сме здрави. Осем от децата са ученици, като имам и внучка в първи клас. Най-добре е присъственото обучение“, казва още Цанка.

За семейния бюджет допринасят и работещите батковци. Всички са възпитани в това да се трудят усърдно, да си помагат и да са позитивни. Дори фамилията да закъснее малко с плащанията на сметките, винаги се намират средства за погасяването им.

„Сега имаме нужда от дърва. Първоначално от осем кубика, а ако не стигнат, ще се купуват още. Всички събират пари, кой колкото може да отдели. Сеем картофи и отглеждаме зеленчуци, имаме и кокошки. Оправяме се и винаги сме оптимисти“, казва още Цанка, докато приготвя вкусна гозба за цялото семейство в голямата тенджера.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal