Как да спрем инфаркт за минута с…

Инфарктът обикновенно протича с ясно изразразена симптоматика. Тя се изразява с гръдна болка, която се пренася към лявото рамо и лявата ръка. Болката е остра и може да продължи повече от 30 минути, може да е съпроводена със задух, загуба на съзнание, спад на артериалното налягане и забавен пулс. Това са познатите на повечето хора традиционни симптоми съпровождащи инфаркта.
Ако това ви се случи, тогава трябва спешно да се обадите на линейка. Но в живота има ситуации, в които трябва да предприемете мерки незабавно, дори помощта да е на път.

Д-р Д. Кристофър и д-р Р. Шулц са посветили половината си живот на изследването на този проблем. Двамата кардиолози стигнали до извода, че можете да спрете инфаркт в рамките на минута с помощта на един продукт, който всеки има вкъщи.

В продължение на 35 години Джон Кристофър наблюдава ефектите на черен пипер върху човешкото тяло. През цялото това време състоянието на пациентите му, които са го употребявали, значително се е подобрило.

За да спрете предстоящия сърдечен удар, трябва да добавите една чаена лъжичка смлян черен пипер към чаша вода. Този лют пипер съдържа голямо количество капсаицин, който дразни дихателните пътища, кожата и лигавиците.

Това е обезболяващо и разсейващо.

Този метод е подходящ само, ако човекът е в съзнание. Ако той е в безсъзнание, тогава можете да капете няколко капки екстракт от черен пипер под езика.

Освен това черният пипер е много здравословен. Съдържа най-малко 25 вещества, които могат да имат благоприятен ефект върху човешкото тяло.

Лекарите предлагат тази люта подправка за подобряване на метаболитните процеси. Той има добър ефект върху усвояването на полезни микроелементи и дори допринася за загуба на тегло.

Методът за спиране на инфаркт, споменат по-горе, трябва да се приема като акт на първа помощ. Може да се използва само в спешни случаи.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени