Как да разпознаете любовницата от съпругата?

Малцина знаят, че всъщност е много лесно да различите една любовница от съпруга. Достатъчно е просто да се обърне внимание на няколко детайла.

Всъщност много жени трябва да се научат да изглеждат именно като любовници. Струва си да разберете на какви детайли е добре да наблегнете и как се различава една любовница от омъжената жена.

Любовницата използва много скъпи парфюми

Жените най-често използват най-скъпите си парфюми за специални случаи. Любовницата обаче хич не пести от него, тя е наясно, че това всъщност я прави много по-привлекателна за мъжете. Някои омъжени дами пък пренебрегват скъпите аромати в ежедневието.

Бельото на любовницата винаги е секси

Съпругите не смятат за особено важно ежедневно да изкушават мъжете с бельото си. Омъжените дами са прекалено заети с ежедневните си проблеми, грижата за децата, дома, а и винаги трябва да има нещо сготвено.

Любовницата обаче е наясно, че едно красиво и сексапилно бельо най-малкото кара самата нея да се чувства много по-уверена и привлекателна. Именно затова дантелата и сатенът са част от бельото ѝ.

Същото се отнася и за гардероба на любовницата

На нея не ѝ е нужно да се грижи за семейство и деца, именно затова за нея е по-важно как изглежда естетически, вместо кое е по-удобно и практично. Кадифените рокли, кашмирените пуловери и копринените блузи са част от облеклото ѝ.

При съпругите нещата стоят по доста по-различен начин. При тях на първо място стои това дрехите им да са удобни. Вкъщи те гледат да сложат нещо приятно, което да не ги стяга и понякога се запускат прекалено, а това не е привлекателна гледка за мъжете им, пише jenata.blitz.bg

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени